FACEBOOK ŞİFREMİ NASIL KURTARABİLİRİM

Facebook şifremi Unuttum. Face e mailini unuttum, facebook şifrem çalındı. Face giremiyorum. Facebook şifresi nasıl değiştirilir. Face email adresini unuttum. Facebook şifresi nasıl sıfırlanır. Facebook onay kodu gelmedi. Face şifresi nasıl kurtarılır. Şifrem çalındı ne yapabilirim. Face giriş sorunu.

Facebook kullanılmaya başlandığı günden bu yana kullanıcıların en çok karşılaştığı sorunlardan birisi, şifrelerini unutmaları yada şifrelerinin başkaları tarafından ele geçirilmesidir. Facebook şifrenizi unutmanız durumunda, şifremi unuttum bağlantısına tıklayarak yeni bir şifre isteyebilirsiniz. Çoğu kullanıcı kayıt olurken kullandığı e-posta adresinin de şifresini hatırlayamaz.  Facebook tarafından şifrenizi yenilemeniz için bir bağlantı içeren bir e-posta gönderilir, fakat email adresine ulaşamayan kullanıcı yeni bir şifre oluşturamaz.

Facebook şifresinin kötü niyetli kişiler tarafından çalınması halinde, kullanıcı elini çabuk tutarsa facebook adresini geri alma olasılığı yüksektir. Bu gibi durumlarda vakit kaybetmeden facebook un sunduğu seçenekleri kullanarak hesabın size ait olduğunu doğrulatmanız gerekmektedir. Facebook tarafından size 3 farklı doğrulama yöntemi sunulur, cep telefonunuzu daha önce kayıt ettirmişseniz cep telefonu doğrulaması, hesabınızı açarken kayıt ettiğiniz e-posta doğrulaması ve hesabınızda kayıtlı olan arkadaş doğrulamasıdır. Bu yöntemlerden en basit ve kolay olanı e-posta doğrulamasıdır. E-postanızı yazdıktan sonra size ait hesap bulunur ve önünüze yeni bir ekran gelir. Bu ekranda, eğer e-posta adresinize erişebiliyorsanız, doğrulama kodunu gönder diyerek, e posta adresine doğrulama kodunu yollayabilirsiniz.  Fakat e-posta adresinizin şifresini hatırlayamamanız halinde yada kötü kullanıcılar tarafından hesap bilgilerinizin değiştirilmesi durumunda, bunlara artık erişimin yok mu? bağlantısını tıklayarak yeni sayfaya geçebilir ve buradan diğer hesabınızı kurtarma adımlarına devam edebilirsiniz.

Facebook hesabınızı yeniden kullanmak için gereken doğrulama adımlarını tamamlayabilirseniz hesabınızı tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz. Facebook adresini doğrulama adımlarını tamamlayabilmek için yeterli tecrübeniz ve bilginiz yoksa 11820 Teknoloji Destek Hattı, bu konuda tecrübeli personeli ile size gereken desteği vermektedir. Ayrıca facebook hesabınızı ele geçiren kötü niyetli kişileri şikayet edebileceğiniz yasal merciler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Teknoloji destek hattı, facebook şifre sorunları, bağlantı sorunları, cep telefonu, bilgisayar, mobil cihazlar, internet  ile ilgili tüm soru ve sorunlarınız için, haftanın 7 günü gece saat 03:00 e kadar sizlere hizmet vermektedir. Bizden teknoloji, internet ve facebook ile ilgili destek alan müşterilerimizin yorumlarını okumak ve fikirlerinizi paylaşmak için facebook sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?