Nasıl İnstagram hesabı oluştururum ?



 Instagram uygulamasını iOS için App Store'dan, Android için Google Play Store'dan veya Windows Phone için Windows Phone Store'dan indirin.

 Uygulama yüklendikten sonra, Instagram'ı açmak için  simgesine dokunun.

 Kaydol'a dokunun, e-posta adresinizi girin ve İleri'ye dokunun. Facebook hesabınızla kaydolmak için Facebook ile Giriş Yap'a da dokunabilirsiniz.

 E-postayla kaydolurken, bir kullanıcı adı ve şifre oluşturun, profil bilgilerinizi doldurun ve Bitti'ye dokunun. Facebook ile kaydolurken, henüz giriş yapmadıysanız Facebook hesabınıza giriş yapmanız istenecektir.

Bilgisayardan bir Instagram hesabı oluşturmak için:

  1. instagram.com adresine gidin.
  2. E-posta adresinizi girin, bir kullanıcı adı ve parola oluşturun veya Facebook hesabınızla kaydolmak için Facebook ile Giriş Yap'a tıklayın.
  3. Bir e-posta adresiyle kaydolurken, Kaydol'a tıklayın. Facebook ile kaydolurken, henüz giriş yapmadıysanız Facebook hesabınıza giriş yapmanız istenecektir.

E-postayla kaydolursanız, e-posta adresinizi doğru girdiğinizden ve yalnızca sizin erişebildiğiniz bir e-posta adresi seçtiğinizden emin olun. Çıkış yapar ve şifrenizi unutursanız, Instagram hesabınıza tekrar giriş yapabilmek için e-posta hesabınıza erişmeniz gerekecektir.

Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?