Google+ profilinizi silme

Google+ profilinizi silme

http://plus.google.com/downgrade adresini ziyaret edip oturum açtıktan sonra sayfada verilen talimatları uygulayarak Google+ profilinizi dilediğiniz zaman silebilirsiniz. Yeni sürüme geçme sayfası görüyorsanız bir Google+ profiliniz yok demektir.

Google+ profilinizi sildiğinizde ne olur?

Google+ profilinizi silmeniz, Arama, Gmail ve Google Hesabınız gibi diğer belirli Google ürünlerini etkilemez.

Google+ profilinizi sildiğinizde neler olduğu hakkında daha fazla bilgi edinmek için eski sürüme geçme sayfasını ziyaret edin. Eski sürüme geçme sayfasını, profilinizi silmeden görebilirsiniz.

Silinmiş bir Google+ profilini geri yükleme

Google+ profilinizin silinmesi geri alınamayan bir işlemdir. Profilinizi sildikten sonra Google+'yı tekrar kullanmak için yeni bir profil oluşturmanız gerekir.

Google Hesabınızı silme

Gmail ve Google Cüzdan gibi, oturum açmanızı gerektiren tüm Google ürünlerini kullanmayı bırakmak istiyorsanız Google Hesabınızı silebilirsiniz.

Google+ Android uygulamasını kaldırma

Cihazınızda Marshmallow yüklüyse ve cihazınızın üreticisi buna izin veriyorsa Android cihazınızdaki uygulamaları kaldırmak için buradaki adımları uygulayabilirsiniz. Bazı Android cihazlarda Google+ uygulamasını kaldıramazsınız, ancakuygulamayı devre dışı bırakabilirsiniz.

Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?