İLETİLERE İMZA OLUŞTURMA VE EKLEME

İmzanızı oluşturma ve Outlook’un iletilerinize ne zaman imza ekleyeceğini seçme

  1. Yeni bir e-posta iletisi oluşturun.

  2. İleti sekmesinin Ekle grubunda İmza > İmzalar'ı seçin.

    İmza komutu

  3. Düzenlenecek imzayı seçin alanında Yeni'yi seçin ve Yeni İmza iletişim kutusunda imza için bir ad yazın.

  4. Varsayılan imzayı seç’in altında, imzanız için aşağıdaki seçenekleri ayarlayın:

    • E-posta hesabı listesinden, imzanın ilişkilendirileceği e-posta hesabını seçin. Her e-posta hesabı için farklı imzalar kullanabilirsiniz.

    • Yeni iletiler listesinde, tüm yeni e-posta iletilerine otomatik olarak eklenmesini istediğiniz imzayı seçin. Yeni e-posta iletilerinizi otomatik olarak imzalamak istemiyorsanız, varsayılan (yok) seçeneğini kabul edin.

    • Yanıtlar/iletilenler listesinde, iletileri yanıtlarken veya iletirken otomatik olarak eklenmesini istediğiniz imzayı seçin (otomatik imza). İstemiyorsanız, varsayılan (yok) seçeneğini kabul edin.

  5. İmzayı düzenle'nin altında imza yazın ve Tamam'ı seçin.

    E-postanızda kullanacağınız yeni imzayı yazın

    NOTLAR : 

    • Ekran görüntüsündekine benzer bir imza bloğu oluşturabilirsiniz. Adınızın (imza) altına iş veya pozisyon unvanı ve telefon numarası gibi başka bilgiler ekleyin.

    • Metin kutusunun üst kısmındaki mini biçimlendirme araç çubuğunu kullanarak, eklediğiniz metinlerin görünümünü değiştirebilirsiniz. Ayrıca sosyal medya simgeleri ve bağlantılar da ekleyebilirsiniz. Daha fazla bilgi için 

    • İmzanızı oluşturduktan sonra, imzanızı tüm yeni iletilere eklemeyi seçseniz bile Outlook, 1. Adım’da açtığınız iletiye bu imzayı eklemez. Yalnızca bu ileti için imzanızı el ile eklemeniz gerekir.

El ile imza ekleme

Tüm yeni iletiler veya yanıtlar ve iletilenler için imza eklemeyi seçmediyseniz, imzanızı istediğiniz zaman el ile ekleyebilirsiniz.

  1. E-posta iletinizde, şeritteki Ekle grubundan İmza’yı seçin.

  2. Görüntülenen açılır menüden imzanızı seçin.

Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?