Outlook.com hesabımın engellemesini kaldırma

Öncelikle Account.microsoft.com için gidin ve engellenen hesabınızda oturum açın. Metin iletisi veya otomatik telefon yoluyla bir güvenlik kodunu almak için bir telefon numarası girin - Akıllı Telefon gerekmez. Alternatif telefon numarası yoksa veya e-posta adresi veya sizin için çalışın, parolanızı sıfırlama zaman oturum açma veya bunlara erişimi olan yoksa bir kod için istendiğinde kod alma yapmadığınızdan seçemez ve yönergeleri izleyin varsa.

Güvenlik kodu girdikten sonra engellemeyi kaldırma işlemini tamamlamak için parolanızı değiştirmeniz gerekir. Hesabınızı güvenli olmasına yardımcı olmak için güçlü, benzersiz bir parola oluşturduğunuzdan emin olun. Büyük harf, sayı ve simgeler uygulamasında parolanızı kullanın ve aynı parolayı farklı hesapları için kullanmayı deneyin. Parolanızı güvenli yapma hakkında daha fazla hakkında ipuçları için Outlook.com e-posta hesabınızı korunmasına yardımcı olmakonusuna bakın.

Önemli: Güvenlik kodu ile sorunlar yaşıyorsanız, aşağıdakileri göz önünde bulundurun:

  • Güvenlik kodu almadıysanız, bir kod olan yoksa seçin ve başka bir kod isteyin. Yine de bir kod almadıysanız, farklı bir telefon numarası deneyin.

  • Güvenlik kodunu işe yaramazsa, rakam değil üstbilgide ve ileti gövdesindeki sayıları girdiğinizden emin olun.

    Gövdeye ve üst bilgiye sayıları girin

Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?