Yayın paylaşmaya başlama

Yayın paylaşmaya başlama

Google+'da bir yayın paylaştığınızda, sizi takip eden ve söz konusu yayını görme izni olan kullanıcılar yayını akışlarında görebilir. Paylaştığınız yayınlar profilinizde de görünebilir.

Yayınları Koleksiyonlar, Topluluklar veya kullanıcılarla paylaşarak paylaştıklarınızı kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz. 

Takipçileriniz

Bir kullanıcı sizi takip ettiğinde, onunla paylaştığınız yayınları kendi akışında görebilir. Sizin de o kullanıcıyı takip etmenize gerek yoktur.

Yayınlarınızı kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz. Sizi takip eden bir kullanıcının görme iznine sahip olmadığı bir yayın paylaşırsanız kullanıcı bu yayını göremez. 

Sizi takip eden bir kullanıcının paylaştığınız hiçbir yayını görmesini istemiyorsanız söz konusu kullanıcıyı engelleyebilirsiniz.

Yorumlar

Google+'da yayınlara yorum yaparak kullanıcılarla iletişim kurabilirsiniz. Kullanıcılar, yayınlarında yorum yapma özelliğini devre dışı bırakabilir. Bu nedenle gördüğünüz her şeye yorum yapamayabilirsiniz.

Bir yayında yorum yapma özelliğini devre dışı bırakmadığınız sürece yayınlarınızı görebilen kullanıcılar yayınlarınıza yorum da yapabilir.

Yorum yaptığınız bir yayını görebilen herkes, birbirinizi takip etmiyor olsanız da yorumunuzu görebilir, +1'leyebilir ve yanıt verebilir.

+1'leme

Beğendiğiniz bir yayın veya yorum gördüğünüzde onu +1'leyebilirsiniz.

Yeniden paylaşma

Kendi Koleksiyonunuzla, Topluluğunuzla veya takipçilerle yayınları yeniden paylaşabilirsiniz. Kullanıcılar yayınlarında yeniden paylaşma özelliğini devre dışı bırakabilir ve gizli olarak paylaşılan bazı yayınlar yeniden paylaşılamayabilir. Bu nedenle, gördüğünüz her şeyi yeniden paylaşamayabilirsiniz.

Yayınları herkese açık olarak ve Google+'daki yayınları diğer web sitelerinde göstermek için harici olarak yeniden paylaşabilirsiniz. 

Herkese açık olarak paylaşma

Bir Google+ yayınını "herkese açık" olarak paylaştığınızda bu yayını, Google+ kullanmıyor olsalar bile herkes görebilir.

Not: Tüm özellikler, tüm platformlarda kullanılabilir değildir. Aradığınızı bulamıyorsanız lütfen farklı bir cihaz kullanmayı deneyin.

Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?